Urządzenia i Akcesoria
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1697 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai chicken wraps
40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min