Wersje kompatybilne
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- 12 fresh mint leaves
- 200 g natural yoghurt
- ¼ tsp ground cumin, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 2 pinches salt, plus extra for sprinkling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 500 g water
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 tbsp oil
- 8 lamb cutlets, trimmed (see Tip)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp baby pickled capers
- 12 cherry tomatoes, cut into halves
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 404 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 303.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Chicken and cashews
55min
Pork san choy bau
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Asian nachos
40min
Caprese hasselback chicken
40min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Pork with black bean sauce
30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min