Urządzenia i Akcesoria
Pork with black bean sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
Stone's Green Ginger Wine80 g
-
pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)500 - 600 g
-
hoi sin sauce2 tbsp
-
olive oil1 tsp
Black bean sauce
-
long red chilli deseeded if preferred (optional)½ - 1
-
garlic cloves2
-
canned unsalted black beans400 g
-
soy sauce or tamari60 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine or dry sherry1 tbsp
-
water80 g
-
palm sugar (1 cm cube), grated1 tsp
Rice and vegetables
-
white rice300 g
-
water900 g
-
broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds1 bunch
-
canned bamboo shoots rinsed and drained (weight is pre-draining)230 g
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced, for garnishing1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
1726.3 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna mornay
45 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken pad thai
55 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min