Urządzenia i Akcesoria
Tofu di lenticchie rosse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di lenticchie rosse secche decorticate
-
550 g di acqua
-
½ cucchiaino di sale + q.b.
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
297.5 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
898.5 kJ /
214.8 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1 godz. 25 min
Crema di anacardi
15 min
Hummus
10 min
Tahina
30 min
Farina di ceci
45 min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Cracker al farro
2 godz.
Chips mais e lenticchie
35 min
Cracker con farina di lenticchie
1 godz.
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Burger di barbabietola
1 godz.
Piadina (vegan)
45 min