Camembert con mirtilli rossi e mandorle
TM6

Camembert con mirtilli rossi e mandorle

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 g di cipolle dorate a metà
  • 20 g di mirtilli rossi disidratati
  • 10 g di burro
  • ¼ di cucchiaino di zucchero di canna
  • ½ cucchiaino di aceto balsamico
  • 1 ½ cucchiaino di vino Porto
  • 20 g di mandorle a lamelle
  • 500 g di acqua
  • 250 g di Camembert, la forma intera
  • cracker o biscotti salati (senza glutine), a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1364.7 kJ / 326.2 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
25.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Błonnik
1 g
Sód
704.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy