Hummus di cannellini e cipolla di Tropea

Hummus di cannellini e cipolla di Tropea

4.2 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di fagioli cannellini secchi
    200 g
  • acqua q.b.
  • di brodo vegetale
    1000 g
Cipolle insaporite
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla rossa di Tropea in 8 spicchi
    200 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    15 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di peperoncino in polvere (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 346.8 kcal / 507.6 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 37.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...