Urządzenia i Akcesoria
Layered chicken dinner
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
whole chicken (1.2 - 1.4 kg)1
-
lemon flesh only (reserve zest)1
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
ground paprika1 tsp
-
sea salt plus extra to taste1 tbsp
Pumpkin soup
-
leek (approx. 1), trimmed and cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
butternut pumpkin deseeded, peeled and cut into pieces (5 cm)700 g
-
water950 g
-
potatoes (approx. 5), skins on, cut into eighths230 g
-
carrots (approx. 2), cut into pieces (2-3 cm)170 g
Gravy
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 8), cut into halves300 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only2 sprigs
-
red wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
broccoli cut into large florets100 g
-
fresh green beans trimmed100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1788.8 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2110.5 kJ /
502.5 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Poached eggs
25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min