Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
36 portions
Składniki
Dressing
-
lemon zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice½
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt120 g
-
olive oil30 g
-
smoked paprika1 - 2 tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Arancini
-
day old bread100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
brown onion60 g
-
pumpkin skin removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
arborio rice200 g
-
white wine40 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg yolk1
-
fresh sage leaves finely chopped8
-
plain flour plus extra if needed2 tbsp
-
egg whites2
-
blue cheese cut into cubes (1 cm)120 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
154.4 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
487.1 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tuna mornay
45 min