![Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/368DFCDF-11F8-4176-AF71-665C58A7B31F/Derivates/BA4ED243-D69D-4A77-AAAC-BB544354F27C.jpg)
Wersje kompatybilne
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 154.4 mg
Alternatywne przepisy
Hollandaise sauce
15min
Flaky filo fingers
1h 30min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Lemon and caper aioli
15min
Pumpkin tart
2h 15min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min