Urządzenia i Akcesoria
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
Peanut sauce
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
peanut butter (smooth or crunchy)150 g
-
tamari plus an extra 2 teaspoons1 tbsp
-
coconut milk170 g
-
lemon juice3 tsp
-
filtered water1 tbsp
Beef meatballs
-
wholemeal sourdough bread toasted, torn into pieces60 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)30 g
-
zucchini cut into pieces160 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince500 g
-
extra virgin olive oil spray
-
micro herbs to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.7 g
Kalorie
388.2 kJ /
92.4 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min