Urządzenia i Akcesoria
Chicken and capsicum souvlaki with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g hoisin saucebarbecue sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and rice
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (2-3 cm)800 g
-
mixed capsicums (eg red, yellow, green) deseeded and cut into pieces (2-3cm)400 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
salt½ tsp
-
long grain white rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour (starch)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and mango salad
35 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Sweet and sour pork
40 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Chicken pad thai
55 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Apricot chicken risotto
30 min