Urządzenia i Akcesoria
Chicken, leek and corn pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.5 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2677.7 kJ /
637.6 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Basic muffin mix
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Tuna mornay
45 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Buttermilk scones
35 min