Chicken, leek and corn pie
TM6 TM5 TM31

Chicken, leek and corn pie

4.1 (230 ocen)

Składniki

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
  • 50 g salted butter, cut into pieces
  • 80 g plain flour
  • 250 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 300 g frozen corn kernels
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2677.7 kJ / 637.6 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
60.7 g
Tłuszcz
32.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Błonnik
7.9 g
Sód
675.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy