Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
490 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
294.5 mg
Białko
6 g
Kalorie
641.9 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Herb and garlic dip
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min