Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with creamy paprika sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
fresh green beans tops and tails removed200 g
-
pumpkin flesh cut into thin slices (5 mm)150 g
-
zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
skinless chicken breast fillets cut into slices (2 cm)600 - 700 g
-
herb salt to taste1 - 2 pinches
-
garlic powder½ tsp
-
smoked paprika1 ½ - 2 tsp
-
ghee1 tbsp
-
raw cashews60 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
salt for seasoning
-
freshly ground pepper for seasoning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
400.3 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
1782 kJ /
424.2 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Beef stroganoff
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Apricot chicken risotto
30 min