Urządzenia i Akcesoria
Beef and potato massaman curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
frozen green beans cut into bite-size pieces (see Tips)200 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
peanut oil40 g
-
brown onion cut into halves1
-
Massaman curry paste200 g
-
gravy beef cut into cubes (4 cm)700 g
-
coconut cream270 g
-
cardamom pod bruised4
-
potatoes cut into cubes (4-5 cm)400 g
-
roasted unsalted peanuts70 g
-
fish sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3232.2 mg
Białko
57 g
Kalorie
3732.8 kJ /
888.8 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Lamb korma
4 godz.
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Quick massaman beef curry
40 min