
Urządzenia i Akcesoria
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 Portionen
Składniki
Nudelteig
-
Hartweizengrieß250 g
-
Wasser125 g
-
Salz¼ TL
Burrata-Creme
-
Burrata abgetropft200 g
-
Trüffelöl50 g
-
Salz (siehe Tipp)½ - ¾ TL
-
Pfeffer3 - 4 Prisen
Agnolotti-Füllung
-
Pinienkerne50 g
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Schalotten halbiert35 g
-
Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)40 g
-
Ricotta150 g
-
Limettenschale¼ TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
Fertigstellung
-
Wasser zum Kochen
-
Salz zum Kochen
-
Hartweizengrieß zum Bearbeiten
-
Eigelb verquirlt2
-
Feldsalat zum Garnieren20 g
-
Trüffel, frisch (opcjonalnie) gehobelt, zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1473 kcal /
6165 kJ
Białko
64 g
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Sód
2747 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy