
Urządzenia i Akcesoria
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl75 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Thymian3 Zweige
-
Ciabatta in Würfeln (1-2 cm)½
-
Schalotten30 g
-
Chilischote¼ - ½
-
Minze abgezupft3 Zweige
-
Basilikum abgezupft5 Stängel
-
Balsamico, hell30 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Erdbeeren in Würfeln (5 mm)200 g
-
Honig1 TL
-
Senf1 TL
-
Rucola80 g
-
Burrata abgetropft2 Kugeln
-
Pinienkerne, geröstet2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1034 kcal /
4325 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
1897 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Erdbeeren
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy