Urządzenia i Akcesoria
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337.7 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.