Urządzenia i Akcesoria
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337.7 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
JJ's curry powder
30 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min