Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
- 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 300 g coconut water
- 1 tsp fish sauce, standard or vegan
- 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lime juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1986.8 kJ / 474.9 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 337.7 mg
Alternatywne przepisy
Creamy chicken curry and rice
45min
JJ's curry powder
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min