Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 oranges, peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)
- 300 g water
- 500 g jam sugar
- 5 juniper berries, lightly crushed
- 30 g gin of choice (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 9339.5 kJ / 2223.7 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 557.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 27.4 g
- Sód
- 15.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plum and cherry paste
5h 15 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Mint béarnaise
25min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Cranberry sauce
30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Quince tart
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Lemon and caper aioli
15min