Wersje kompatybilne
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 944.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7ωρ.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min