Urządzenia i Akcesoria
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
944.5 mg
Białko
46.6 g
Kalorie
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Lamb and barley soup
50 min
Hearty seafood chowder
45 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Pea and mint soup
20 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Cornish pasties
2 godz.
Mini chicken kyivs
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min