Wersje kompatybilne
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 944.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min