Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Lemon and caper aioli
15 min
Profiteroles
2 godz.
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55 min