Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Hollandaise sauce
15 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min