Urządzenia i Akcesoria
Mini Mushroom Galettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 pieces
Składniki
-
wholemeal flourplain flour300 g
-
water ice cold80 g
-
unsalted butter diced220 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved80 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms, slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced400 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper to taste3 - 4 pinches
-
medium egg lightly beaten, for brushing1
-
fresh thyme leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
987.1 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
3680.1 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Focaccia
3 godz.
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 godz.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.