Urządzenia i Akcesoria
Mini Mushroom Galettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 pieces
Składniki
-
wholemeal flourplain flour300 g
-
water ice cold80 g
-
unsalted butter diced220 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved80 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms, slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced400 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper to taste3 - 4 pinches
-
medium egg lightly beaten, for brushing1
-
fresh thyme leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
987.1 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
3680.1 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Veggie Rolls
45 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min