Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
20 g
Kalorie
3113 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Tahini
25 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Best Basic Houmous
5 min
Mushroom Risotto
30 min