Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
20 g
Kalorie
3113 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Guacamole
5 Min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Green Tea with Orange and Spices
15 Min