
Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
750 kcal /
3113 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
57 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Sód
1280 mg