Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones
Składniki
-
60 g de azúcar
-
400 g de nata (35% de grasa) (y 4 cucharadas para quemar la superficie)
-
80 g de cava
-
4 yemas de huevo
-
6 bizcochos savoiardi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
46.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
1660 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 Años
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Ñoquis a la romana
1 godz. 15 min
Choux craquelin rellenos de frambuesa y crema de chocolate blanco
12 godz. 35 min
Pudin de ruibarbo
1 godz.
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 godz. 10 min
Crème brûlée de chocolate blanco
3 godz. 15 min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 godz.
Mermelada de fresas
1 godz.
Crema catalana
40 min
Tarta de ciruelas
1 godz. 5 min
Bizcochitos de limón
50 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min