Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 156.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette de calabacín y tomate
1h 30 min
Alfajorcitos de maicena
1 godz. 50 min
Gratén de nachos
1 Std.
Baklava cheesecake
10h 30min
Hamburguesas crujientes de quinoa con puré de aguacate
1h 30 min
Muffins ingleses rellenos de crema
1h 20 min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1 Std.
Minicakes de chocolate
1h 45 min
Galletas de parmesano y hierbas
Brak ocen
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30 min
Medialunas de manteca
5h 30min