Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de maracuyá
- 130 g de azúcar glas
- 60 g de mantequilla
- 100 g de pulpa de maracuyá congelada (descongelada)
- 2 huevos
- 1 hoja de gelatina (hidratada 5 minutos en agua fría)
Bombones
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 1.93 g
- Węglowodany
- 14.04 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.68 g
Alternatywne przepisy
Tarta Papá Noel
4h
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Bombones de naranja
1h
Glaseado blanco
5min
Cupcake bola de nieve
14h
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Masa sablé con cacao
1h
Ganache de maracuyá
4 Std. 40 Min
Torta Rogel
2 Std. 20 Min
Tarta para celebraciones
7h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Almíbar básico
10min