Bocconcini di tacchino in salsa di funghi

Bocconcini di tacchino in salsa di funghi

4.7 90 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi freschi a pezzi (vedere consigli)
    100 g
  • di latte
    200 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • farina
  • di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3-4 cm)
    600 g
  • di rosmarino fresco
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 470 kcal / 1967 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...