Urządzenia i Akcesoria
葱烧河鲫鱼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鲫鱼 2条450 克
-
生抽30 克
-
老抽15 克
-
料酒70 克
-
葱 切段50 克
-
姜2 片
-
糖15 克
-
水50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
534 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
803.8 kJ /
192.1 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鱼类料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny