葱烧河鲫鱼

葱烧河鲫鱼

4.3 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鲫鱼 2条
    450 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    70 克
  • 切段
    50 克
  • 2 片
  • 15 克
  • 50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 534 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 803.8 kJ / 192.1 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...