Urządzenia i Akcesoria
麻薯肉松蛋烘糕
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 个
Składniki
-
牛奶260 克
-
糯米粉80 克
-
玉米淀粉15 克
-
白砂糖40 克
-
低筋面粉100 克
-
泡打粉5 克
-
油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
水500 克
-
黄油20 克
-
肉松 根据个人口味添加适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
118 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1018.6 kJ /
243.5 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样早餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny