梅子排骨

梅子排骨

3.3 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份

Składniki

  • 蒜头
    20 克
  • 50 克
  • 切段
    10 克
  • 猪肋排 切小块,3×2厘米
    500 克
  • 去核青梅 切小块
    50 克
  • 淀粉
    20 克
  • 20 克
  • 1 茶匙
  • 番茄酱
    30 克
  • 生抽
    1 茶匙
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29.1 g
Kalorie 3046 kJ / 728 kcal
Tłuszcz 55.4 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...