Urządzenia i Akcesoria
梅子排骨
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份
Składniki
-
蒜头20 克
-
油50 克
-
葱 切段10 克
-
猪肋排 切小块,3×2厘米500 克
-
去核青梅 切小块50 克
-
淀粉20 克
-
糖20 克
-
盐1 茶匙
-
番茄酱30 克
-
生抽1 茶匙
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29.1 g
Kalorie
3046 kJ /
728 kcal
Tłuszcz
55.4 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny