芒果三文鱼碗

芒果三文鱼碗

4.9 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 酱油
    30 克
  • 10 克
  • 米醋
    30 克
  • 麻油
    30 克
  • 1230 克
  • 黑芝麻 (见要诀)
    1 汤匙
  • 干辣椒片
    ½ 茶匙
  • 紫甘蓝菜 切块
    120 克
  • 三色藜麦
    150 克
  • 1 茶匙
  • 南瓜 去皮,切块(每块2厘米)
    200 克
  • 调味用
  • 黑胡椒粉 调味用
  • 毛豆 (见要诀)
    250 克
  • 新鲜三文鱼块 生鱼片级别,约1厘米小块
    200 克
  • 熟芒果 切块(每块约1厘米)
    1 个
  • 牛油果 切片
    1 个
  • 切片,装饰用
    1 根
  • 生腰果 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1380 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 2820.2 kJ / 671.5 kcal
Tłuszcz 37.6 g
Błonnik 14.8 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 50.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...