低脂酒香姜汁鱼块

低脂酒香姜汁鱼块

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 海鲈鱼 (约500克)
    1 条
  • 火腿
    20 克
  • 10 克
  • 米酒
    20 克
  • 荷兰豆 洗净沥干,去头尾
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 380 mg
Białko 30.9 g
Kalorie 815.9 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...