Urządzenia i Akcesoria
低脂酒香姜汁鱼块
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
海鲈鱼 (约500克)1 条
-
火腿20 克
-
姜10 克
-
米酒20 克
-
荷兰豆 洗净沥干,去头尾50 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
380 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
815.9 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny