Urządzenia i Akcesoria
鱼头粉皮汤
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
鱼头400 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片1 个
-
油20 克
-
料酒2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鲜冬笋 切片100 克
-
盐适量
-
白胡椒粉1 茶匙
-
粉皮 切块150 克
-
青菜 取菜心部分50 克
-
青蒜 切末15 克
-
香菜 切末10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
739.3 kJ /
176.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny