Urządzenia i Akcesoria
豉油皇酱汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 杯
Składniki
-
葱 打结20 克
-
姜 切片15 克
-
小洋葱 切块50 克
-
京葱 切块40 克
-
油20 克
-
西芹 切块80 克
-
胡萝卜 切块80 克
-
新鲜香菜50 克
-
生抽70 克
-
老抽70 克
-
酱油 如:美极鲜酱油70 克
-
鱼露25 克
-
糖100 克
-
水1400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
19.6 g
Kalorie
3515 kJ /
840 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
140.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny