腊肠饭配青菜鸡蛋

腊肠饭配青菜鸡蛋

4.2 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份

Składniki

  • 长米
    70 克
  • 800 克
  • 肝肠 (约20克),斜切片
    ½ 条
  • 广式香肠 (约20克),斜切片
    ½ 条
  • 洗净蛋壳
    1 颗
  • 菜心 如广东菜心,洗净
    2 - 3 颗
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.2 g
Kalorie 2356 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 63.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...