京葱炒黑木耳

京葱炒黑木耳

3.9 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 黑木耳,干的
    25 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 京葱 切段(5厘米),取葱白部分
    150 克
  • 花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 356 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...