Urządzenia i Akcesoria
京葱炒黑木耳
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
356 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny