Urządzenia i Akcesoria
鳕鱼配蒜香酱汁及时蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紫洋葱 切块220 克
-
蒜头80 克
-
姜 切块60 克
-
日式酱油250 克
-
冰糖100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
红甜椒 切块100 克
-
西葫芦 切块100 克
-
芦笋 切段100 克
-
蘑菇 切块80 克
-
盐 依个人口味调整2 小撮
-
胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
葱50 克
-
鳕鱼排480 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.4 g
Kalorie
1797 kJ /
429.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny