鳕鱼配蒜香酱汁及时蔬

鳕鱼配蒜香酱汁及时蔬

3.4 15 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 紫洋葱 切块
    220 克
  • 蒜头
    80 克
  • 切块
    60 克
  • 日式酱油
    250 克
  • 冰糖
    100 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 红甜椒 切块
    100 克
  • 西葫芦 切块
    100 克
  • 芦笋 切段
    100 克
  • 蘑菇 切块
    80 克
  • 依个人口味调整
    2 小撮
  • 胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 50 克
  • 鳕鱼排
    480 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.4 g
Kalorie 1797 kJ / 429.5 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...