Urządzenia i Akcesoria
鸡肉咖喱酥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
30 个
Składniki
-
洋葱80 克
-
蒜头1 瓣
-
猪油20 克
-
鸡胸肉 切丁180 克
-
新鲜豌豆仁40 克
-
油咖喱20 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
酥皮 市售或美善品自制750 克
-
蛋液 适量,装饰用
-
白芝麻 适量,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
3.4 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny