鸡肉咖喱酥

鸡肉咖喱酥

5.0 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
30 个

Składniki

  • 洋葱
    80 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 猪油
    20 克
  • 鸡胸肉 切丁
    180 克
  • 新鲜豌豆仁
    40 克
  • 油咖喱
    20 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 酥皮 市售或美善品自制
    750 克
  • 蛋液 适量,装饰用
  • 白芝麻 适量,装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 3.4 g
Kalorie 494 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...