Urządzenia i Akcesoria
龙须菜炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
猪肉肉糜80 克
-
新鲜辣椒 切片20 克
-
豆豉15 克
-
佛手瓜苗 切段300 克
-
米酒1 汤匙
-
水20 克
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.068 g
Kalorie
353 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4.088 g
Błonnik
2.135 g
Węglowodany
3.703 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny