Urządzenia i Akcesoria
Italienische Spargelsuppe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser800 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Spargel grün, in Stücken (4 cm)500 g
-
Mascarpone250 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucker2 Prisen
-
Mehl30 g
-
Zitronensaft20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
313 mg
Białko
7 g
Kalorie
1120 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Sellerie-Möhren-Suppe mit Kräuteröl
45 min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Kartoffel-Senf-Creme-Suppe mit Rosmarin-Hähnchen
45 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Fenchel-Möhren-Cremesuppe
35 min
Kartoffelcremesuppe
35 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 min
Brokkolicremesuppe
35 min