
Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Glasierte Blumenkohlröschen
-
Blumenkohl (850-900 g), in kleinen Röschen und Strunk, geschält, in Stücken1
-
Öl2 EL
-
Knoblauchzehe1
-
Agavendicksaft50 g
-
Sojasauce25 g
-
Wasser35 g
-
Sriracha-Sauce10 g
-
Speisestärke5 g
Blumenkohlcremesuppe
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Kartoffeln in Stücken100 g
-
Wasser700 g
-
Sahne200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
339 kcal /
1424 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1471 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Eat Green. Feel Good.
71 Przepisów
Niemcy
Niemcy