
Urządzenia i Akcesoria
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser400 g
-
Weißwein, trocken50 g
-
Milch150 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Mehl30 g
-
Pfeffer½ TL
-
Porree in Ringen (5 mm)60 g
-
Haselnussöl20 g
-
Pfifferlinge250 g
-
Sahne100 g
-
Crème fraîche4 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
221 kcal /
926 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy