Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 80 g de poro, cortado en trozos (3 cm)
- 20 g de aceite de cacahuate
- 30 g de pasta de curry tailandesa
- 500 g de leche de coco
- ½ cdita de sal
- 600 g de filete de bacalao, fresco, cortado en trozos (4 cm)
- hoja de cilantro picado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 7355 kJ / 1757.9 kcal
- Białko
- 122.9 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 96.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 73.7 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1722 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones estilo Hunan
20 min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Salsa de chiles y sésamo
5min
Cazuela duquesa con verduras TM6 (Pelar)
1h 15min
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (Hestan Cue™)
45 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Tom yum
40 min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1h 15min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 godz. 10 min
Huevos turcos (Cilbir) con ensalada verde
30 min
Ensalada de col Texana
15 Min