Urządzenia i Akcesoria
Col al vapor (300 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
300 g de col blanca o morada en tiras (1-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
129 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen
Alubias en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Verduras al vapor
45 min