Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de col blanca o morada, en tiras (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min