Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de col blanca o morada, en tiras (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Cebolla dorada 200 g
25min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Salteado de verduras mixtas
30 min