Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3507 kJ / 835 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1j 30 menit
Lentejas estofadas
9h
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 Min
Arroz al azafrán con pavo
40 min
Garbanzos con espinacas
1h 10 min
Salsa boloñesa
35 Min
Crema de verduras
35 Min
Verduras salteadas
10 min
Crema de queso y miel
30 min
Crema de espinaca
25 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min