Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Consommé with Gnocchi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
936.9 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1495 kJ /
357.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min