Urządzenia i Akcesoria
Pollock in Champagne Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min