Urządzenia i Akcesoria
Pollock in Champagne Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 Std. 20 Min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min