Urządzenia i Akcesoria
Thai Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces
Składniki
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Red Thai Curry Paste
25 min
Thai red curry paste
10 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Green Curry Chicken
55 min
Keralan Fish Curry
30 min