Urządzenia i Akcesoria
Thai Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces
Składniki
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Laksa
25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Jungli Laal Maas
5 godz.
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Coriander Chutney
5 min
Green Curry Chicken
55 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken Saag
50 min