Urządzenia i Akcesoria
Thai Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces
Składniki
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Saag
50 min
Seafood Laksa
25 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Prawn Bhuna
30 min
Prawn Curry
30 min
Green Curry Chicken
55 min