Urządzenia i Akcesoria
Prawn Saganaki with Feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1716 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Prawn Saganaki
35 min
Seafood Risotto
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.