
Urządzenia i Akcesoria
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
232 kcal /
970.7 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
556.6 mg