Urządzenia i Akcesoria
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.6 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
970.7 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Asparagus Risotto
45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min