Wersje kompatybilne
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
One-pot Moussaka
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min