
Urządzenia i Akcesoria
Squid with Ginger and Soy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
173 kcal /
723.9 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
715.1 mg