Urządzenia i Akcesoria
Squid with Ginger and Soy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
715.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
723.9 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 godz. 15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Curry Fish
35 min
Curry chicken
1 godz.
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min